3
Mayıs
2024
Cuma
VAN

Erciş'te Engelliler Şöleni

Van'ın Erciş İlçesi Bedensel Engelliler Derneği'nin düzenlediği, 8. Engelliler Şöleni yapıldı.


Belediye Başkanlığı'nın katkıları ile Balık Bendi mevkiinde düzenlenen yemekli şölenin açılış konuşmasını yapan Bedensel Engelliler Derneği Erciş Şube Başkanı Mehmet Emin İnce, Erciş Belediye Başkanı Fatih Çiftci'ye yardım ve katkılarından ötürü üyeleri adına teşekkür etti. Davet ettikleri halde kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri ile sivil toplum, dernek ve siyasi parti temsilcilerinin büyük çoğunun katılmamasının kendilerini üzdüğünü belirten İnce, amaçlarının sadece engellilerle birlikte moral depolamak olduğunu söyledi.


Erciş Belediye Başkanı Fatih Çiftci ise düzenlenen şölene katılmaktan son derece mutlu olduğunu kaydetti. Belediye olarak bu tür organizasyonlara geçmiş yıllarda da katkı sağladıklarını anlatan Çiftci, "Amacımız, sizlerin bir günde olsa hatırlamak, dinlenmeniz ve deşarj olmanızı sağlamaktır. Hepinize katılımınızdan ötürü de teşekkür ediyorum" dedi.


Çiftci, yaptığı konuşmaların ardında engellilere çiçek dağıttı. Düzenlene şölene Çiftci'nin yanı sıra, İlçe Tarım Müdürü Mahmut Nedim Çelik, Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Gültekin Elbir, Ağaç ve Demir İşleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Gürbüz ile çok sayıda engelli ve ailesi katıldı.

iha
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2008 Pazar 18:32:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?