5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Erciş'te hızlı okuma yarışması

Van'ın Erciş ilçesinde, Emniyet Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bir Nisan İlköğretim Okulu'nun ortak girişimleri ile okul öğrencilerine yönelik olarak ''Hızlı Kitap Okuma Yarışması'' yarışması düzenlendi.

Turkuaz projesi kapsamında 10 Nisan Polis Bayramı dolayısı ile düzenlenen yarışma, Erciş Bir Nisan İlköğretim Okulu öğrencilerine özel olarak hazırlandı. Okulun 6 farklı sınıftan birbirinden başarılı öğrencilerin yarışmacı olarak katılacakları yarışmada öğrenciler ter dökecekler. Her sınıftan 3 öğrenci olmak üzere 18 öğrencinin dereceye gireceği yarışma sonrasında 18 öğrencinin tamamı Erciş İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından ödüllendirileceği açıklandı.

Bu arada Erciş İlçe Emniyet Müdürü Salih Metin Mete tarafından Erciş Bir Nisan İlköğretim Okulu öğrencilerine futbol ve basketbol topları hediye edildi. Erciş İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından Bir Nisan İlköğretim Okulu öğrencileri ve idarecilerine futbol ve basketbol topları teslim edilirken ileriki günlerde de okula ziyaretlerin düzenleneceği belirtildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 22 Mart 2009 Pazar 12:44:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?