5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Erciş'te şehit aileleri misafir edildi

Van'ın Erciş İlçe Emniyet Müdürü Salih Metin Mete, çay içmeye davet ettiği şehit aileleri ile bir araya gelip sohbet etti.

Erciş ilçesinde yaşayan şehit ailelerini İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri unutmadıklarını bir kez daha gösterdiler. Daha önce evlerinde ziyaret edilen şehit aileleri, bu kez de İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne davet edilerek misafir edildi.

Kendileri için özel olarak tahsis edilen polis minibüsü ile İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen şehit ailelerini İlçe Emniyet Müdürü Salih Metin Mete karşıladı. Daha sonra İlçe Emniyet Müdürünün makam odasına geçilerek şehit ailelerine çay ikram edilip sohbet edildi.
 
Şehit aileleri, Erciş İlçe Emniyet Müdürü Salih Metin Mete'nin yanı sıra İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli amirleri de hazır bulunduğu ziyaretten memnun olduklarını belirttiler. Aileler, kendilerini yalnız bırakmayarak sık sık kendileri ile irtibat kuran başta İlçe Kaymakamı Ferhat Kurtoğlu ve İlçe Emniyet Müdürü Salih Metin Mete başta olmak üzere yetkililere teşekkür ettiler.

iha
Yayın Tarihi : 22 Mart 2009 Pazar 13:46:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?