5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Erciş'te silahlı aile kavgası

Van'ın Erciş ilçesinde daha önceden aralarında husumet olan iki aile arasında çıkan silahlı kavgaya anında müdahale eden İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri muhtemel bir faciayı önlerlerken, olaya karışan şahısları suç aletleriyle beraber yakaladılar.

Erciş ilçesinde dün akşam saatlerinde iki farklı aile arasında silahlı kavga çıktı. Tabanca ve tüfeklerle ateş eden iki grubun saldırısı sonucu kendileriyle akrabalık bağı bulunmayan 1 bayan da yaraladılar. Silahlı kavganın olduğu haberini alan Erciş İlçe Emniyet Müdürlüğü polis ekipleri vakit kaybetmeden olayın olduğu yere giderek olaya karışan 7 kişiyi silahlarıyla beraber yakaladılar. Olaya karışarak kaçan 3 kişiyi de tespit eden polis ekipleri bu zanlıları da yakaladı. Olayla ilgili olarak toplam 10 kişi polis ekiplerince yakalanarak Erciş İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülürken, yaralanan bayanın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Polisin şüpheliler üzerinde 2 av tüfeği, 4 tabanca, çok miktarda mermi ve av tüfeği fişeği ele geçirip olaya vakit kaybetmeden müdahalede bulunması can ve mal kaybının artmasını da engelledi. Zanlıların yasal işlemlerin tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edileceği öğrenildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2009 Perşembe 13:12:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?