5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Erciş'te ticaret ziyareti

Erciş Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Arslan başkanlığında yeni yönetim kurulu üyeleri, Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti.

VATSO Hizmet Binası'nda gerçekleşen ziyarette konuşan Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, Erciş'in Van için çok önemli bir ilçe olduğunu belirterek "Büyüyen gelişen Erciş ilçesi ilimiz için çok önemlidir. Bu vesile ile Erciş Ticaret ve Sanayi Odası'da bizler için çok önemlidir. Erciş Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi ile her zaman ilimizin kalkınması ve gelişmesi için ortak projeler üretmeye, işbirliği yapmaya hazırız. Özellikle TOBB bünyesinde ilimizi temsil eden iki ticaret ve sanayi odası olan Van ve Erciş, bu anlamda her zaman birlikte çalışmak zorundadır" ifadesini kullandı.

Kandaşoğlu, Van Ticaret ve Sanayi Odası olarak bölgede lider bir kuruluş olduklarını belirterek "VATSO olarak bölgemizde bulunan bütün ticaret ve sanayi odalarına önderlik yapmaktayız. Her çalışmalarına destek, birçok konuda kendilerine eğitim vermekteyiz. Odamızın özellikle insan kaynakları potansiyelini bölge odalarımızın hizmetine sunmaktayız. Projelerimizin hayata geçirilmesinde yaptığımız desteklerin bugün semeresini görmekteyiz. Birlik ve beraberlik içinde, illerimizin kalkınması için ortak hedefler peşinde olmalıyız" dedi.

Erciş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Arslan ise VATSO'nun her zaman olduğu gibi bundan sonra da kendilerine önderlik yapmasını beklediklerini ifade etti. Arslan "Yeni seçilen yönetim kurulumuzla birlikte bölgemizin en önemli odalarından biri olan VATSO yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. VATSO ilimiz ve bölgemiz için önemli çalışmalar yapmaktadırlar. Yeni yönetim olarak her zaman desteğinize ihtiyacımız var" ifadesini kullandı.

Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, ziyaret anısına ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Arslan ve Yönetim Kurulu üyelerine bir plaket takdim etti. Daha sonra VATSO hizmet binasını gezen heyet, öğle yemeğinin ardından Van'dan ayrıldı.

Görüşmeye VATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Çelik, Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Kantarcıoğlu, İbrahim Sevimli, Taner İnal, Metin Abi, Ayhan Fidan ve Hacı Tugay da katıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 16 Mart 2009 Pazartesi 16:25:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?