6
Mayıs
2024
Pazertesi
VAN

Erdoğan'a sıcak karşılama

BAŞBAKAN ERDOĞAN'A VAN'DA SICAK KARŞILAMA

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde meydana gelen terör olayında şehit olan 11 askerin cenaze törenine katılmak üzere geldiği Van'da, havaalanında bekleyen vatandaşlarla görüştü.

Cenaze törenine katılmak üzere Van'a gelen Başbakan Erdoğan, çoğunu kadınların oluşturduğu kalabalık tarafından tekbirlerle karşılandı. Uçak inmeden önce büyük bir hareketlilik yaşanan havaalanında Başbakan'ı karşılamaya gelenlerin araçlar bomba imha uzmanı ve köpekleri tarafından didik didik arandı. Başbakan Erdoğan'ı takip edecek basın mensupları da ilk önce X-ray cihazından geçirilip ondan sonra tekrar dışarı çıkarıldılar. Başbakan'ı törenin yapılacağı alana götürecek araçlar aprona götürülürken,

kalabalık uzaktan tezahürat etmeye başladı. Beraberinde İçişleri Bakanı Beşir Atalay ve Devlet Bakanı Sait Yazıcı ile uçaktan inen Başbakan Erdoğan, kalabalığı görünce araçlara binmeden VIP'ten geçerek kalabalığın yanına geldi. Kalabalıkla selamlaşan ve bazı çocukları öpen Başbakana bazı vatandaşlar, "Sizi alkışlarla değil dualarla uğurlayacağız" dedi. Kalabalığı selamlayan Başbakan Erdoğan daha sonra aracına binerek törenin yapılacağı alana geçti.

BAŞBAKAN ERDOĞAN'A VAN'DA SICAK KARŞILAMA
BAŞBAKAN ERDOĞAN'A VAN'DA SICAK KARŞILAMA
BAŞBAKAN ERDOĞAN'A VAN'DA SICAK KARŞILAMA
İHA
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2010 Pazar 12:17:00
Güncelleme :20 Haziran 2010 Pazar 13:28:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?