3
Mayıs
2024
Cuma
VAN

Eşini öldüren şahıs tutuklandı

Van'da, aldatıldığı şüphesiyle eşini öldürdüğü belirtilen Ö.A. isimli şahıs, çıkarıldığı adli mercilerce tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre 5 çocuk babası Ö.A., dün sabaha karşı aldatıldığı şüphesi ile eşi B.A.'yı evin dışına çıkarmıştı. Ö.A., çocuklarının görmemesi için evin arkasında bulunan tren raylarına götürdüğü eşini silahla iki el ateş ederek öldürdükten sonra polise teslim olmuştu.

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından sorgulanan Ö.A., sağlık kontrolünden geçirildikten sonra çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ÖNCEKİ HABER

Van'da aldatıldığını düşünen bir kişi, eşini sokak ortasında silahla öldürdükten sonra polise teslim oldu.

Edinilen bilgiye göre olay, Şafak Mahallesi'nde meydana geldi. 5 çocuk babası Ö.A., sabaha karşı eşi B.A.'yı çocuklarının görmemesi için evin dışına çıkarıp silahla göğüs ve karnına iki el ateş ettikten sonra evinin yakınındaki tren raylarına bırakıp kaçtı. Yoldan geçen bir sürücü, demiryolu üzerinde bir bayanın yattığını görerek polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, tren raylarının üzerinde yaralı olarak gördükleri kadın için ambulans istedi. Van Devlet Hastanesi'ne kaldırılan B.A. (30) yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ö.A. ise olaydan bir saat sonra Devlet Hastanesi'ne giderek görevli polise eşini öldürdüğünü söyleyip teslim oldu.

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından Van Devlet Hastanesi'nden alınan şahsın, sorgusunda eşi tarafından aldatıldığını düşündüğü için cinayet işlediğini söylediği belirtildi. Sorgusu tamamlanan Ö.A., sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2008 Cuma 11:44:05
Güncelleme :8 Şubat 2008 Cuma 11:46:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
NURETTİN OYGAR IP: 85.105.178.xxx Tarih : 11.02.2008 08:42:39

yazık eyer bir ihmal varsa bu kocanın bir ihmali diye düşünüyorum ve çok büyük acı hem ölen hem öldüren için ama töre madem töre diyorsunuz peki TC hukukları ne olacak ağırcezalar olmuş olsaydı bunlar olmazdıya ....