3
Mayıs
2024
Cuma
VAN

Eski Başkan AKP'den aday adayı

Van'ın Erciş ilçe eski belediye başkanlarından Cemal Nalbantoğlu, 29 Mart 2009 yerel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AK Parti) aday adayı olduğunu açıkladı. 

Sevenleri ile birlikte AK Parti Erciş İlçe Başkanlığı binasına gelen Nalbantoğlu, aday adayı olması konusunda kendisinden istenilen belgeleri AK Parti Erciş İlçe Başkanı İbrahim Şahin'e teslim etti. AK Parti Erciş İlçe Başkanı İbrahim Şahin, yerel seçimler öncesi partisine gösterilen ilgiye teşekkür ederek, Erciş eski Belediye Başkanı Cemal Nalbantoğlu'na başarı dileklerini iletti. 

Daha sonra konuşan Cemal Nalbantoğlu,1984-89 yılları arasında bir dönem Erciş Belediye Başkanı yaptığını, göreve getirilmesi durumunda kalan hizmetlerini yeniden başlatılacağını bildirdi. 

Halktan kendisine bu yönde talep geldiğini, halkın teveccühünü boşa çıkartmayacağı sözünü de veren Nalbantoğlu, "İlçemizin sorunları çoktur. Bu sorunları azaltmak için de kalıcı çözüm üretmek gerektiği gibi, alt yapıya da çok önem verilmelidir. Halkımızın refahını ön planda tutmamız gerekiyor. Çünkü, bu halk her şeyin iyisine layıktır. İlçemize yapılacak her hizmet bizce bilinçli ve kalıcı yapılmalıdır. Üstün körü hizmetlerin ömrü olmadığı gibi çabuk çöker. Bu gibi işlerde tüyü bitmeyen yetimin hakkının olduğu da akıllardan çıka­rılmamalıdır. İnşallah nasip olursa kaldığımız yerden 'Durmak Yok Yola Devam' sloganıyla hareket edeceğimizi halkımızla paylaşmak istiyorum" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2008 Çarşamba 10:23:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?