5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Esnaftan B. Vanspor'a moral

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Yükselme Grubu'nda mücadele eden ve son haftalarda istediği sonuçları alamayan Belediye Vanspor'a esnaf moral yemeği verdi.

Mavigöl Et ve Balık Lokantası'nda verilen yemeğe, Van Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez, Yardımcısı Önder Okşan, Belediye Vanspor yöneticileri, teknik kadro ve futbolcuların yanı sıra basın mensupları katıldı. Yenilen yemeğin ardından futbolculara hitaben bir konuşma yapan Salih Kesmez, bu kentte çok şey borçlu olduklarını belirtti. Kendisinin halen bu borcu vermeye çalıştığını ifade eden Kesmez, sporun bu kent için çok önemli olduğunu kaydetti. Çok iyi bir kadroya sahip olduklarını anlatan Kesmez, "Karşılaştığımız rakiplerimiz iyi oynadı diye puan kaybetmedik. Biz iyi oynamadığımız için puan kaybettik. Sizden biraz daha mücadele etmenizi istiyorum. Önemli olan zoru başarmaktır. Umarım bu maçtan sonra Vanspor istediği futbolu sahaya yansıtarak, üst sıralara çıkacaktır" dedi.

Lokanta sahibi Mehmet Ceylan ise zor günlerde Vanspor'un yanında olmak gerektiğini ifade ederek, bu düşünceyle Belediye Vanspor yönetimi, teknik kadro ve futbolculara bir moral yemeği düzenlediğini belirtti. Böylesi bir dönemde takımın yanında yer alınması gerektiğine inandığını ifade eden Ceylan, diğer esnafa da Vanspor'a destek vermeleri konusunda çağrıda bulundu.
 

iha
Yayın Tarihi : 20 Mart 2009 Cuma 14:50:56