6
Mayıs
2024
Pazertesi
VAN

ETSO yüzlerini güldürdü

ERCİŞ TİCARET VE SANAYİ ODASI'NDAN 700 FAKİR ÖĞRENCİYE KIŞLIK KABAN

Van'ın Erciş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı (ETSO) tarafından 700 öğrenciye kışlık kaban yardımı yapıldı.

Erciş Atatürk İlköğretim Okulu'nda yapılan yardım dağıtım törenine Erciş Milli Eğitim Müdürü Celalettin Bilik, Erciş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Aslan, ETSO Meclis Başkanı Muhlis Karaman, Atatürk İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği Başkanı Fesih Çakır, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Burada bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Celalettin Bilik, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı'nın her yıl olduğu gibi bu yıl da yardıma muhtaç öğrencileri unutmadığını belirterek, "Her öğrenciye ayrı ayrı giyim paketi hazırlanmıştır. Erciş Ticaret ve Sanayi Odası ile Ercişli esnaflarımızın her zaman desteğini, maddi ve manevi yardımlarını gördük. Kendilerine milli eğitim camiası adına teşekkür ediyoruz" dedi.

Erciş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Aslan ise, maddi durumu iyi olmayan öğrencilere kışlık kaban almayı uygun gördüklerini söyledi. Daha önce de bu anlamda yardımlarının olduğunu anlatan Aslan, "Hatırlanacağı üzere Ramazan ayında 500 dar gelirli aileye gıda yardımı yapmıştık. Buradan tüm iş adamlarımıza seslenmek istiyorum. Öğrencilerimize burs, giyim ve kırtasiye anlamında yardım yapmaya devam ediniz. Her yıl yardım paketlerimizde üç çeşit giyim yardımı veriyorduk ve yardımlarımız sınırlı oluyordu. Bu yıl ise daha çok öğrenciye ulaşmak için sadece kışlık kaban aldık. Bu şekilde 700 öğrencimizin sıcak bir kış geçirmelerini istedik" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından okullarda tespit edilen maddi durumu düşük 700 öğrenciye yardım paketleri katılımcılar tarafından verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2010 Cuma 18:10:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?