6
Mayıs
2024
Pazertesi
VAN

ETSO'dan 500 aileye gıda

ETSO'DAN İHTİYAÇ SAHİBİ 500 AİLEYE GIDA YARDIMI

Van'ın Erciş Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) tarafından ihtiyaç sahibi 500 aileye gıda yardımı yapıldı.

Kışla Mahallesi Haşmet Bedii Kürüm Caddesi üzerindeki Erciş Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) tarafından her yıl düzenli olarak dağıtılan gıda yardımı bu yıl da maddi durumu iyi olmayan 500 aileye ETSO Başkanı Abdulkadir Arslan ile Yönetim Kurulu üyeleri tarafından dağıtıldı.

Yardım töreninde konuşan Başkan Aslan, fakir fukaranın mutlaka gözetlenmesi gerektiğini söyledi. Meclis Başkanı Muhlis Kara ile meclis üyeleri ile birlikte önceden belirlenen fakir ve yardıma muhtaç ailelere yardım paketlerini ulaştırdıklarını anlatan Aslan, "Oda olarak aralıksız sürdürdüğümüz yardım faaliyetinin bu yılki diliminde de gerek kendi imkanlarımız, gerekse Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOOB) katkılarıyla toplam 500 aileye gıda yardımında bulunmanın mutluğunu yaşıyoruz. Ramazan ayının getirmiş olduğu yardımlaşma ve dayanışama ruhunun güçlendiği bu ayda maddi durumu iyi olmayan kardeşlerimizin sofrasına da bir nebze olsun katkımız olsun istedik" dedi.

Yardım dağıtımında Bedensel Engellire Derneği Erciş Şube Başkanı Hadi Kaya da hazır bulunurken, dağıtılan gıda paketleri içersinde pirinç, sıvı yağ, bulgur ile çayın bulunduğunu kaydedildi.

ETSO'DAN İHTİYAÇ SAHİBİ 500 AİLEYE GIDA YARDIMI
İHA
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2010 Cuma 11:41:01
Güncelleme :3 Eylül 2010 Cuma 17:16:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?