5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

ETSO'dan sabah kahvaltısı

Van'ın Erciş Ticaret ve Sanayi Odası (ESTO) Başkanlığı, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van milletvekili Kerem Altun ile Erciş Belediye Başkanı Fatih Çiftci onuruna bir sabah kahvaltısı verdi.


Haşmet Bedii Kürüm Caddesi'nde bulunan ETSO hizmet binasında gerçekleşen sabah kahvaltısı ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Arslan, odanın faaliyetlerini anlattı.


AK Parti Van milletvekili Kerem Altun ise ETSO bünyesinde güzel çalışmaların sergilenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Erciş Organize Sanayi Bölgesi kurma çalışmalarının hız kazandığını da anlatan Altun, “İlçemizde faaliyet vermekte olan sivil toplum örgütleriyle ayda bir kez de olsa bir araya gelerek dert ve sıkıntılarının kendi ağızlarından duyma kararı aldık. Ticaret Odası ilçemizde esnafı temsil en büyük kurum olması hasebiyle de kendilerine çok önem vermekteyiz.

Siz yöneticilerin yapacağınız projelerimizle bizleri harekete geçirin istiyoruz. Bu projelerinizi harekete geçirmeniz için İş-Kur ile mesleki edinme kurslarından faydalanın. Bu kursla sizlerin çalışmalarına hız kazanacaktır” dedi.
Verilen kahvaltıya ESTO Yönetim Kurulu Başkanı Arslan'ın yanı sıra, ETSO yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

İha
Yayın Tarihi : 14 Mart 2009 Cumartesi 16:24:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?