6
Mayıs
2024
Pazertesi
VAN

Facia ucuz atlatıldı: 5 yaralı

VAN'DA KAVGA: 5 YARALI

Van'da 2 aile fertleri arasında çıkan, sopa ve bıçakların kullanıldığı kavgaya polis zamanında müdahale edince, taraflardan birinin üzerlerinde çıkan silahın kullanılamaması ile büyük bir facianın önüne geçilmiş oldu.

Alınan bilgilere göre, Yenimahalle'de oturan Gül ve Öztekin ailelerinin daha önce yaşanan bir çocuk kavgasından dolayı aralarında başlayan husumet bugün yerini kavgaya bıraktı. Sabah saatlerinde bulundukları mahallede başlayan tartışmanın ardından akşam saatlerinde Van Valiliği yakınlarında karşılaşan Gül ve Öztekin ailelerinin fertleri sopa ve bıçaklarla birbirlerine girdiler. Tarafların kaçarak valilik binasının giriş noktasına kadar gelmeleri üzerine burada görevli polislerin olaya zamanında müdahale etmesi sonucu henüz kime ait olduğu bilinmeyen bir silah kullanılmadan ele geçirildi.

Polisin tarafların güçlükle ayırdığı kavgada, Cengiz, Senar, Azad ve Halis Öztekin ile karşı taraftan da Sedat Gül yaralandı. Bıçak ve sopa darbeleri ile kafaları ve yüzleri kanlar içinde kalan yaralılar olay yerine çağrılan ambulansa taşınırken bile yakınlarına olayı cep telefonu ile haber verdikleri görüldü. Yaralılardan Öztekin ailesinin fertleri Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Sedat Gül ise İpekyolu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

VAN'DA KAVGA: 5 YARALI
VAN'DA KAVGA: 5 YARALI
VAN'DA KAVGA: 5 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2010 Cumartesi 17:12:05
Güncelleme :30 Ocak 2010 Cumartesi 18:00:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?