5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Fatih Çiftci partililerle tanıştı

Van'ın Erciş ilçesinde Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Belediye Başkanı Fatih Çiftci, partisinin gençlik kolları yöneticileri ve üyeleri onuruna bir tanışma yemeği tertip etti.

Erciş Öğretmenevi'nde verilen yemeğe AK Parti Erciş İlçe Başkanı İbrahim Şahin, AK Parti Erciş Gençlik Kolları Başkanı Abdurrahman Müjde ile Ak Parti'li bin 100 genç üye katıldı. Yoğun ilgilinin gösterildiği tanışma yemeğinde gençlere hitaben bir konuşma yapan Erciş Belediye Başkanı Fatih Çiftci, gençlerle bir arada olmaktan büyük bir haz duyduğunu söyledi. Göreve geldiklerinden itibaren Allah rızasını gözeterek Erciş'e hizmet ettiklerini belirten Başkan Çiftci, 5 yıl içersinde Erciş'i modern ve yaşanabilir bir kent görünümüne sokmak için büyük gayret gösterdiklerini söyledi. Erciş'in bugüne kadar bölgede en çok hizmet yapan yerel yönetim olduğunu da ifade eden Çiftci, yapılan hizmetleri ayrıntılı bir şekilde gençlerle paylaştı. Memleketin ve milletin menfaatini korumayı sürdüreceklerini de anlatan Çiftci, "Hizmet etmenin tek kaynağı tek formülü budur. Biz de bunu yaptık. Kendi memleketimiz için belediyenin tüm kaynaklarına el koyduk. Hiç bir kimseye ama hiç bir kimseye taviz vermedik. Memleketin menfaati için doğru olduğuna inandığımız tüm kuralları tüm politikaları uygulayarak bu hizmetleri gerçekleştirmiş olduk" dedi.
Gençlerden bazı talep ve isteklerde de bulunan Çiftci, konuşmasını daha sonra şöyle sürdürdü;

"Genç arkadaşlarım. Sizlerden istediğim memleketimize ve geleceğinize hep birlikte sahip çıkmanızdır. Her bir arkadaşımdan kendi çevresinde, yöresinde partimiz için çalışmalarını sürdürmelidir. Ben sizlerde bu heyecanı görüyorum. Birlik ve beraberlik içersinde önümüzdeki yerel seçimlerden yüzümüzün akıyla ve zaferle çıkacağız. Yolumuz açık olsun" şeklinde konuştu.
Başkan Çiftci daha sonra masaları tek tek ziyaret ederek gençlerle bir süre sohbet etti.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2009 Perşembe 19:11:56
Güncelleme :16 Ocak 2009 Cuma 18:53:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?