5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Feci kaza: 1 ölü, 3 yaralı

VAN'DA TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ, 3 YARALI

Van'da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken 3 kişi de yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Van-Erciş karayolunun 20. kilometresinde meydana geldi.

 Van'dan Erciş istikametine seyreden B.B. yönetimindeki 65 DF 533 plakalı minibüs, karşı yönden gelen S.S. yönetimindeki 34 TH 9017 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada otomobilde bulanan Nusret Soysana sıkıştığı yerde hayatını kaybederken, sürücü S.S.(34) ve N.S.(37) ile minibüs sürücüsü B.B. isimli şahıslar yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen 112 Acil Servis ambulansı ve çevreden geçen araçlarla Van'daki değişik hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza sonrası kısa sürede olay yerine giden trafik ekipleri, ikinci bir kazaya sebebiyet vermemek için çevre emniyetini aldı. Kaza sonrası otomobilde sıkışarak hayatını kaybeden Nusret Soysana, bölgeye sevk edilen Sivil Savunma Arama Kurtarma Birliği Van Birlik Müdürlüğü ekipleri tarafından uzun uğraşlar sonucu sıkıştığı araçtan çıkartıldı.

Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı olay yerine giderek Nusret Soysana'nın cesedi üzerinde yaptığı ilk incelemenin ardından Soysana'nın cenazesi detaylı otopsi yapılmak üzere Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı belirtildi.

VAN'DA TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ, 3 YARALI
VAN'DA TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ, 3 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 14 Kasım 2009 Cumartesi 19:01:04
Güncelleme :14 Kasım 2009 Cumartesi 20:30:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
engin can IP: 85.105.20.xxx Tarih : 15.11.2009 14:40:15

yüca allah başka kazalar vermesin inşallah bende vanlıyım ve bu haberleri internetten öğrendiğimde gerçekten çok üzülüyorum ölen kişiyi allah rahmet eylesin yaralılarada allah şifa ve yardım etsin inşallah bundan sonra van da kaza haberleri duymayız allah ın izni ile ben van lı engin şuan bende van haberlerini asker olduğum halde haftada bir takip ediyorum ve kaza haberleri okuyorum çok üzülüyorum allah kimsenin başına kaza ve bela vermedin inşallah ve doğu ana dolunun tek şehri olan van a huzur ve düzenli yaşam nasip etsin inşallah amin