4
Mayıs
2024
Cumartesi
VAN

Fenerbahçe'den minik yıldızlara teşekkür

Van Fenerbahçe Futbol Okulu Temsilciliği tarafından UEFA’nın İstanbul’da düzenlediği Futbol Turnuvası’na gönderilen ve İlköğretim Okullararası Minikler Futbol Turnuvası Türkiye Finali’ne katılan 8 sporcuya teşekkür belgesi ve madalyaları verildi.

Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından gönderilen teşekkür belgeleri ve madalyalar için Ordu Caddesi üzerinde bulunan özel bir halı saha tesislerinde tören düzenlendi. Törene, AKP Van Milletvekili Hacı Biner, Belediye Başkanı Burhan Yenigün, İl Emniyet Müdürü Tacettin Kurt, Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Kur, İl Müftüsü Cevdet Çelen, Türkiye Futbol Federasyonu Van Bölge Temsilcisi Fatih Tekbudak, antrenörler ve çok sayıda davetli katıldı.

Fenerbahçe Futbol Okulu Van Temsilcisi Fikret Çiçek, yaptığı konuşmada, amaçlarının futbol okuluna gelen sporcuların moral, teknik, taktik ve psikolojik açıdan desteklemek olduğunu söyledi. Futbol okulunda yetişen genç yeteneklerin Fenerbahçe Kulübü altyapısına gönderildiğini kaydeden Çiçek, bu amaçla Doğu ve Güneydoğu Anadolu futbolcu seçmelerininde 20 - 25 Haziran tarihleri arasında Van’da yapılacağı müjdesini verdi. Çiçek, 5 gün sürecek olan altyapı seçmelerine Fenerbahçe Kulübü Altyapı Sorumlusu Cemil Turan ve kulüp antrenörlerinin katılacağını da bildirdi.

25 Mayıs’ta İstanbul’da oynanan Şampiyonlar Ligi Final maçı öncesinde UEFA tarafından düzenlenen futbol turnuvasına katılan 5 ve İlköğretim Okullararası Minikler Futbol Turnuvası Türkiye Finali’ne giden 3 sporcuya Fenerbahçe Kulübü tarafından gönderilen ’teşekkür’ belgesi ve madalyaları verildi.

Daha sonra Fenerbahçe Futbol Okulu’na gelen tüm öğrenciler içinde Sigorta A. Ş. tarafından 1 yıl süreyle her türlü kazaya karşı sigorta belgeleri ile 78 öğrencileye de katılım sertifikası verildi. Belge töreni sonrasında futbol okuluna gelen minik, A ve B genç ile PAF takımları arasında da bir gösteri maçı yapıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2005 Pazar 18:53:24
Güncelleme :18 Haziran 2005 Cumartesi 19:38:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?