5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

FİFA'ya şikayet mektubu yazdılar

TFF 2. Lig Yükselme Grubu'nda Eyüpspor ile oynadığı maçta çıkan olaylar sonucu 3 puanı silinen Belediye Vanspor'un, Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği'ne (FIFA) şikayet mahiyetinde bir mektup yolladığı bildirildi.


Kendi sahasında 10 Mayıs 2009 tarihinde yaptığı ve 1-0 galip ayrıldığı maçta olaylar çıkması üzerine Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu tarafından hükmen 3-0 mağlup sayılan Belediye Vanspor, karara tepkisini sürdürüyor. Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Belediye Vanspor Kulübü Başkanı Nihat Gezici, göreve 1 hafta önce başladıklarını belirterek "Konu hakkında henüz bir çalışmamız olmadı. Fakat bizden önceki yönetimin İngilizce olarak şikayet mahiyetinde FIFA'ya bir mektup yazdığını biliyoruz.


Mektubun içeriği hakkında pek fazla bilgi sahibi değiliz. Fakat öğrendiğimiz kadarıyla Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun verildiği karara tepki gösterilmiş ve şikayette bulunulmuştur. Şuan mektubun FIFA'ya ulaşıp ulaşmadığı konusunda bir bilgimiz yok. Zaten üzerinden bu kadar zaman geçmişken herhangi bir sonucun çıkacağına inanmıyoruz. Ayrıca verilen kararın siyasi olduğu kanısındayız. Böyle bir karar bir daha değişmez diye düşünüyoruz. Ama yine de mektubun akıbetini takip edeceğiz" şeklinde konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2009 Çarşamba 18:45:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?