7
Mayıs
2024
Salı
VAN

Futbol turnuvası başladı

Van Valiliği ve Emniyet Müdürlüğü tarafından 32 mahalledeki gençler arasında düzenlenen "Sokaktan Sahaya Bahar Kupası" halı saha futbol turnuvası start aldı.

Van Valiliği'nin öncülüğünde İl Emniyet Müdürlüğü'nün organizasyonuyla 32 mahalledeki 32 takım ve 320 futbolcunun katıldığı turnuva, Van Valisi Münir Karaloğlu'nun başlama vuruşu ile start aldı. Maç öncesi halı sahaya gelerek kısa bir konuşma yapan Vali Karaloğlu, Emniyet Müdürlüğü'nün organizasyonunda polis, vatandaş ve gençlik arasında güzel bir kaynaşmanın olacağını söyledi. Vali Karaloğlu, "32 mahalleden 32 takım 'Sokaktan Sahaya Bahar Kupası' adı altından düzenlenen turnuvanın mahallelerde yaşayan gençlerin arasındaki sevgiyi ve saygıyı artıracak, onlar arasında sporun sayesinde kaynaşma sağlanacak. Bu çalışmalarımızın siz içindir. Siz iyi birer insan olun. Şehrimizi ve ülkemizin geleceğinde söz sahibi olun. Sporun bu güzel ve birleştiriciliği, kardeşlik ruhuyla mahallelerde yaşayan bütün gençlerimiz; kaynaşsınlar, dost olsunlar ve el birliği ile ülkenin kalkındırmanın temelini atsınlar" dedi.

Yapılan konuşmanın ardından Vali Karaloğlu, turnuvanın başlama vuruşunu yaptı. Turnuvanın ilk maçını İskele ve Hatuniye mahalleleri arasında oynandı. Turnuvanın finalinin ise 19 Mayıs 2010 tarihinde Atatürk Şehir Stadı'nda oynanacağı planlanılıyor. Turnuvanın açılışına Emniyet Müdürü Şükrü Rafet Mert'in yanı sıra yardımcıları Muhammet Salih Bayazit, Önder Okşar, Derviş Kara, Güvenlik Şube Müdürü Zeki Akyol ve Terörle Mücadele Şube Müdür Yardımcısı Halil İbrahim Güzel ile birlikte sporcular katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2010 Cuma 15:27:01
Güncelleme :30 Nisan 2010 Cuma 18:29:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?