5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Futbol turnuvası sürüyor

Van Valiliği tarafından 31 mahalledeki gençler arasında düzenlenen "Bahar Kupası" halı saha futbol turnuvasının finali 11 Haziran'da Atatürk Şehir Stadı'nda yapılacak.


Van Valiliği, İl Emniyet Müdürlüğü, Türkiye Futbol Federasyonu Van Bölge Temsilciliği, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Hakem Kurulu'nun katkılarıyla 31 mahalledeki 64 takım arasında 640 futbolcunun katıldığı turnuva sona yaklaştı.

11 Haziran Perşembe günü Atatürk Şehir Stadı'nda oynanacak olan final öncesi Emniyet Müdürü M. Salih Kesmez, beraberinde yardımcısı Mustafa Uçkan, Koruma Şube Müdürü Ali Yıldız, Terörle Mücadele Şube Müdürü Savaş Akın, Güvenlik Şube Müdürü Zeki Akyol ve Terörle Mücadele Şube Müdür Yardımcısı Halil İbrahim Güzel ile birlikte Sanayi Sitesi'nde bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne ait stada giderek takımların antrenmanını izledi. Futbolcular tarafından karşılan Kesmez ve beraberindekiler sohbet edip penaltı atışları yaptı.
Final müsabakası hakkında basın mensuplarına bilgi veren Kesmez, Van Valiliği tarafından organize edilen turnuvaya 31 mahalleden 64 takım katıldığını söyledi.

Kesmez, turnuvaya 7 asıl 3 yedek 10 kişiden oluşan takımlardan 640 sporcun oynadığını belirtti. Kesmez, "Şu ana kadar 62 maç yapıldı. İddia ediyorum ki bu turnuva gençlerimize yönelik Türkiye'de yapılan kapsamlı en büyük organizasyonlardan biridir. 11 Haziran Perşembe günü saat 17:00'da eğlence ile başlayacak olan turnuvanın final maçı saat 19:00'da oynanacak.

Maç sonrası Valimiz Özdemir Çakacak'ın da katılacağı kupa törenin arından turnuva havayı fişek gösterisi ile son bulacak. Tabii ki bu bahar kupası Valimiz Özdemir Çakacak'ın himayeleri desteğinde oldu. Çocuklar, gençler her şeyimiz. Spor, dostluk, centilmenlik kardeşlik diyoruz. Buradaki asıl amacımız bu. Bu köprüyü kurarak üzerinden gidelim gelelim istiyoruz. Finali oynayacak olan takımlara öncelikte centilmenlik ve başarılar diliyoruz. Buradan da vatandaşlarımızı ve hemşerilerimizi final müsabakasına davet ediyoruz" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2009 Salı 10:46:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?