6
Mayıs
2024
Pazertesi
VAN

Futbola M.Akif Ersoy damgası

Milli Eğitim Bakanlığı Okuliçi Beden Eğitimi Spor ve İzcilik Dairesi Başkanlığı'nca Van'da düzenlenen ortaöğretim gençler futbol il birinciliğini M. Akif Ersoy Lisesi takımı kazandı.

Van İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve 17 Kasım tarihinde başlayan Liselerarası Futbol İl Birinciliği turnuvası sona erdi. İl ve ilçelerden 13 lise futbol takımının katıldığı ve iki grupta oynanan maçlar sonunda gruplarında birinci olan Atatürk Lisesi ile M. Akif Ersoy Lisesi futbol takımları finale çıktı.

Atatürk Şehir Stadyumu'nda bugün oynanan maçın ilk devresi Atatürk Lisesi'nin 1-0 üstünlüğüyle sona erdi. Karşılaşmanın ikinci devresinde daha iyi bir futbol sergileyen M. Akif Ersoy Lisesi futbol takımı üst üste kazandığı 2 golle maçı 2-1 kazanarak şampiyon oldu. Şampiyon olan M. Akif Ersoy Lisesi 11-13 Ocak 2005 tarihleri arasında Siirt'te yapılacak grup maçlarında Van'ı temsil edeceği bildirildi.

Turnuvada Muradiye Lisesi'ni 3-1 yenen Van Şehit İbrahim Karaoğlanoğlu Lisesi de üçüncü oldu. Şampiyon olan takımın kupası Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Muzaffer Aktuğ tarafından verildi.

sivas
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2004 Cumartesi 09:53:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?