3
Mayıs
2024
Cuma
VAN

Gazetecilere yer kalmadı

Van'da hafta sonu oynanan Belediye Vanspor ile Şanlıurfa Belediye maçını takip etmek için kendilerine ayrılan bölümde boş yer bulamayan gazeteciler karşılaşmayı zemin betona oturarak takip ettiler. 

Geçtiğimiz yıl da aynı olayların yaşandığı şehir stadında, yapılan tüm ikazlara rağmen yetkililer tarafından her hangi bir önlem alınmazken, basın tribününe ilgililer dışındakilerin alınması uygulaması ise devam ediliyor. 
Bu yıl 2. Lig'de mücadele eden Belediye Vanspor'un kendi evindeki ilk maçı olan Şanlıurfa Belediyespor karşılaşmasında koltuklarda gazetecilerden başka herkes bulunurken, kendilerine ayrılan bölümde yer bulamayan bir çok gazeteci zemin betonlara oturarak maçı takip ettiler. 

Öte yandan maç öncesi akredite sorumluları tarafından basına maç kadrolarıyla ilgili bilgiler verilmezken, yelek bulamayan saha içerisinde görevli olan gazeteciler maçın 4. hakemi tarafından tribüne gönderildiler. Bir çok gazeteci bu tür organizasyonların düzenli bir şekilde yapılmasını dile getirirken, stad düzeni ve akrediteden sorumlu kişilerin görevlerini yerine getirmemeleri ise tepkilere neden oldu.

iha
Yayın Tarihi : 8 Eylül 2008 Pazartesi 17:57:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?