3
Mayıs
2024
Cuma
VAN

Geçmiş olsun ziyareti

Van Valisi Özdemir Çakacak, önceki gün çıkan olaylarda iş yerleri zarar gören esnafı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. 

Vali Özdemir Çakacak, geçtiğimiz gün Demokratik Toplum Partisi (DTP) Van İl Başkanlığı tarafından düzenlenen basın açıklamasının ardından çıkan olaylarda iş yerleri zarar gören esnafı ziyaret etti. 

Van Emniyet Müdür Yardımcısı Önder Okşar ile birlikte iş yeri sahipleriyle bir süre sohbet eden Vali Çakacak, yaşanan hadiselerin provokasyonda başka bir şey olmadığını dile getirdi. Bu görüntülerin çok üzücü olduğunu ifade eden Vali Çakacak, bir daha tekrarlanmaması temennisinde oldukları vurgulayarak, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. 

İş yerlerinin zarar görmesinden dolayı tepkilerini dile getiren bazı esnaf ise 25 Ekim 2008 günü gerçekleştirilecek olan mitingin olaysız geçmesini ümit ettiklerini belirttiler. Meydana gelebilecek olaylardan dolayı camlarını değiştiremediklerini ifade eden iş yeri sahipleri maddi zararlarının ise hayli fazla olduğunu kaydettiler.

iha
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2008 Perşembe 18:40:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
GÖKHAN KANDEĞER IP: 78.167.165.xxx Tarih : 25.10.2008 21:30:35

benim merak etiğim tek bir şey var mitingse miting protestoysa protesto eyvallah birşey demiyruz peki bu esnafa verilen zarar ne anlama geliyor bir tek bunu anlamış değilim bizler imseye değil kendi kendimize zarar veriyoruz o camlarını kırdığınız esnafta sizin benim gibi kürt kardeşlerimizdir.