3
Mayıs
2024
Cuma
VAN

Genç Girişimciler Kurulu toplandı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından oluşturulacak olan Genç Girişimciler Kurulu'nda Van'ı temsil etmek amacıyla seçilen 20 kişilik gurup, ilk toplantısını gerçekleştirdi.


Koordinatör oda olarak belirlenen Van Ticaret ve Sanayi Odası'nda (VATSO) gerçekleştirilen toplantıya, VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu ile Van Genç Girişimciler Kurulu üyeleri katıldı. VATSO, Van Ticaret Borsası (VATBO) ve Erciş Ticaret Sanayi Odası (ETSO) tarafından belirlenen üyeler, toplantıda ilk olarak yönetim kurulunu oluşturmak için seçim yaptı. Yapılan seçim sonrasında VATSO Meclis Üyesi Mahmut Köroğlu Başkan, VATBO Üyesi Halil Tandoğan ve ETSO Temsilcisi Murat Eren Başkanvekili olarak seçildi.


Gerçekleştirilen toplantı sonunda bir konuşma yapan VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, yıllardır hayalini kurduğu genç girişimcilerle birlikte olmaktan gurur duyduğunu belirtti. Kandaşoğlu "Sizler ilimizde gençlerin neler yapabileceklerini gösteren önemli örneklersiniz. Bu vesile ile her biriniz topluma örnek olmalısınız. Sizlerden şunu istiyorum. Lütfen çevrenize duyarlı olun. Sorgulayan, bireyler olarak toplumda ön plana çıkmalısınız. Özellikle kent yönetimlerine karşı duyarlı olun. Çünkü toplumun değişim dönüşümünde sizlere çok büyük görevler düşmektedir. Çevresine duyarlı, topluma duyarlı bireyler olmanız, ilimizin ve bölgemizin kalkınmasında önemli rol oynayacaktır" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2008 Perşembe 21:21:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?