5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Genç Girişimciler'den seminer

VATSO GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU'NDAN ÖĞRENCİLERE SEMİNER

Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) Genç Girişimciler Kurulu tarafından başlatılan 'Deneyim Paylaşım Projesi' kapsamında öğrencilere bir seminer verildi.

VATSO'nun Tuşba Konferans Salonu'nda düzenlenen seminere Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Doğar, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Sefa Tatlısu, İş-Kur Müdürü Abdulkerim Arvas, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Gıyasettin Subay, VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, VATSO Genç Girişimciler Kurulu üyeleri, Ali Paşa Eğitim Merkezi kursiyerleri ile Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri katıldı. Seminer öncesi bir konuşma yapan VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, öğrencilere tavsiyelerde bulundu. VATSO olarak her alanda olduğu gibi eğitimde de kaliteyi yükseltmek için ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Kandaşoğlu, "Amacımız ilin vizyonunu yükselterek ili hak ettiği yere getirmek. İlin çeşitli sorunları var, bunların çözümü için uğraş veriyoruz. Ayrıca bir yandan da sizlerin daha iyi yetişebilmesi için bu tür toplantılar düzenliyoruz" dedi.

Yapılan konuşmanın ardından işletmeci Celal Tekin, işadamı Sinan Hakan, iç mimar Özgür Nar ve yeminli mali müşavir İlhan Güneri tarafından 'Deneyim Paylaşım Semineri' verildi.

VATSO GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU'NDAN ÖĞRENCİLERE SEMİNER
İHA
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2009 Salı 15:44:02
Güncelleme :8 Aralık 2009 Salı 16:03:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?