3
Mayıs
2024
Cuma
VAN

Gençlik değişim programları

Türkiye Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Gençlik Merkezleri Arası Değişim Programı' kapsamında Karaman Gençlik Merkezi üyelerinden oluşan 15 kişilik bir grup Van'a geldi.

Türkiye'nin farklı illerinde bulunan gençlik merkezlerindeki üyelerin farklı il ve coğrafyalardaki bölgelerde bulunan üyelerle tanışmaları, kaynaşmaları ve kültür alışverişinde bulunmaları için düzenlenen program sürdürülüyor. Bugün sabah saatlerinde Van'a gelen Karaman Gençlik Merkezi'ne üye 9'u erkek 6'sı bayan toplam 15 kişilik grup, ilk olarak Van Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar'ı ziyaret etti.

Karamanlı üyelere hoş geldin dileklerini sunan Çintimar, Van ile ilgili çeşitli hediyeler verdi.

Bu programın amacının üyelerin yeni arkadaşlıklar kurup deneyim kazanmalarını ve tecrübelerini başkalarına aktarmalarını sağlamak olduğunu ifade eden Çintimar, 6 gün boyunca Karamanlı üyelerin Van'ın tarihi ve turistik mekanlarını gezerek bilgilendirileceklerini kaydetti. Değişimin ilk ayağının Van'da başladığını vurgulayan Çintimar, Van'dan da bir grubun bu Karaman'a gideceğini anlattı.

Yapılan ziyaretin ardından Karamanlı misafirler, Vanlı gençlerle hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra tarihi yerleri dolaşmak üzere Gevaş ilçesine gittiler.

.
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2008 Salı 16:11:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?