6
Mayıs
2024
Pazertesi
VAN

Gevaşspor Başkanı Öz'den sitem

GEVAŞSPOR BAŞKANI ÖZ'DEN SİTEM

Van'ın Gevaş ilçesinde, Türkiye Futbol Federasyonu 1. Amatör Ligi'nde mücadele eden Gevaşspor,

bu hafta da rakibi Parisspor'u 4-1 yenerek ligdeki başarısını sürdürürken, takımın beklenen desteği görmediği belirten Kulüp Başkanı Bülent Öz sitem etti.

Maçtan sonra bir değerlendirme yapan Gevaşspor Kulüp Başkanı Bülent Öz, takımın 2. yarıya başladığından beri şu ana kadar yenilgi görmediğini söyledi. Oyuncularımızın hepsine teşekkür eden Öz "Oyuncularımız birbirini daha iyi tanımaya başladı. Daha güzel futbol oynuyoruz. Ayrıca ilçemiz için de iyi bir tanıtım yapıyoruz. Gittiğimiz her yerde Gevaş isminin bu şekil tanıtılması hem bizim için hem oyuncularımız için çok iyi bir gelişme oldu. Ancak seyircimiz ise gittikçe azalıyor. Yine de maça gelen ve gelmeyene, ayrıca takımımıza yardım eden ve etmeyenlere teşekkür ederiz" dedi.

İlçe Kaymakamı Yusuf Güni'nin takıma maddi destek sözü verdiğini ileri süren Öz, ancak şimdiye kadar bunun gerçekleşmediğini belirtti. Öz, "Lig başladığı zaman kaymakamımıza gittik ve bize maddi destek sözü verdi. İlk etapta fondan, durumu iyi olmayan oyuncularımıza maddi yardım edilecekti. Ama bu güne kadar herhangi bir yardım yapılmadı. Bu gençler sporla ilgileniyorlar ve ilçeyi tanıtıyorlar. Eğer spor olmasaydı bu gençler, kahve köşelerinde veya daha kötü alışkanlıklarla uğraşırdı.Ben hayatımda futbol oynamadım, futboldan da zerre kadar anlamıyorum. Tek amacım ise gençlerimizin daha bir yaşam sağlamaktır. Bunu yapabildiysek ne mutlu bize. Şampiyon olamazsak da iyi bir yerde ligi tamamlamayı düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

Kaymakam Güni ise, Gevaşspor'un başarısı için her türlü desteği sunacaklarını, daha önce verilen sözlerin yerine getirileceğini belirtti.

GEVAŞSPOR BAŞKANI ÖZ'DEN SİTEM
İHA
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2010 Çarşamba 16:46:03
Güncelleme :22 Aralık 2010 Çarşamba 17:41:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?