2
Mayıs
2024
Perşembe
VAN

girildi

Van'ın Muradiye ilçesinde bir marketten hırsızlık yapan ve görüntüleri mobese kamerasına yansıyan 2 çocuk, polisin sıkı takibi sonucu yakalandı. 

Edinilen bilgiye göre, bir süre önce Cumhuriyet Caddesi üzerinde bir markette meydana gelen hırsızlık olayını aydınlatmak için çalışmalara başlayan Emniyet Müdürlüğü, mobese kamerasına yansıyan görüntüleri inceleyerek M.Y. isimli çocuğun kimliğini belirledi. 

Sürdürülen takip sonucu yakalanan çocuğun ifadeleri ile olaya karıştığı belirlenen E.K. isimli çocuğa da ulaşıldı. Polis tarafından sorgulanan ve suçlarını itiraf eden çocuklar, çıkartıldıkları adli makamlar tarafından yaşları küçük olduğu için serbest bırakılarak ailelerine teslim edildiler. 

Bu arada ilçede son günlerde yaşanan diğer hırsızlık olaylarının aydınlatılması için İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki bütün polis memurları tam gün görev yapmaya başladılar. Yaşanan olaylarla ilgili bazı şüphelileri gözaltında tutan polis, olaylar aydınlatılıncaya kadar gece gündüz çalışmalarını sürdürme kararı aldı.

iha
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2008 Çarşamba 18:36:00
Güncelleme :27 Aralık 2008 Cumartesi 10:41:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?