6
Mayıs
2024
Pazertesi
VAN

Girişimcilerden Karaloğlu'na ziyaret

GENÇ GİRİŞİMCİLERDEN VALİ KARALOĞLU'NA ZİYARET

Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) bünyesinde faaliyet gösteren Genç Girişimciler Kurulu, Vali Münir Karaloğlu'nu ziyaret etti.

Van Ticaret ve Sanayi Odası, Van Ticaret Borsası ve Erciş Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinden oluşan Van Genç Girişimciler Kurulu, kuruluşundan itibaren yürüttüğü etkinliklerle adından söz ettirmeye devam ediyor. Önceki hafta Ankara'da TOBB 1. Genç Girişimciler Kurulu'na katılan Van Genç Girişimciler Kurulu, bu hafta programını ziyaretlere ayırdı. Bu çerçevede Mahmut Köroğlu başkanlığında toplanan Genç Girişimciler Kurulu, Van Valisi Münir Karaloğlu'nu ziyaret etti. Valilik toplantı salonunda gerçekleşen ziyaretten çok memnun olduğunu dile getiren Vali Karaloğlu, "İlimizde bu kadar önemli bir genç girişimci potansiyelinin olması bizleri sevindiriyor. Van Ticaret ve Sanayi Odası, Van Ticaret Borsası ve Erciş Ticaret ve Sanayi Odası'na kayıtlı genç girişimcilerin beraber hareket ederek bu önemli potansiyeli verimliliğe dönüştürmesi gerekiyor. Milli Eğitim Müdürlüğü ile yürüttüğünüz 'Deneyim Aktarım Seminerleri' kurulun yaptığı güzel organizasyonlardan biridir. Bu ve benzeri olumlu çalışmaların devam etmesini istiyorum" ifadesini kullandı.

Van Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Mahmut Köroğlu ise, Genç Girişimciler Kurulu olarak aktif bir yapıya sahip olduklarını belirterek, "Amacımız kamuoyunda bir farkındalık oluşturmaktır. Ezberleri bozmak istiyoruz. Gençlerin güzel çalışmalar yapabileceğini bu topluma kanıtlamak istiyoruz. Bu amaçla öncelikle biz genç girişimciler, genç arkadaşlarımızla bir araya geldik. Bu çalışmalarımız daha etkin bir şekilde artarak devam edecektir" dedi.

Van Genç Girişimciler Kurulu üyeleri Van Valisi Münir Karaloğlu ile hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra valilikten ayrıldı.

GENÇ GİRİŞİMCİLERDEN VALİ KARALOĞLU'NA ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2010 Çarşamba 17:53:04
Güncelleme :6 Ocak 2010 Çarşamba 18:41:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?