5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

'Gölde canavar olduğuna inanıyorum'

BALIKÇI, VAN GÖLÜ CANAVARI'NI VALİYE TARİF ETTİ

Van'ın Gevaş ilçesinde bir balıkçı, gördüğünü iddia ettiği Van Gölü Canavarı'nı Van Valisi Münir Karaloğlu'na tarif etti.

İlçede balıkçılık yapan aynı zamanda Akdamar Göl Motorlu Taşıtlar Kooperatif Başkanı Recep Avcı, İn Köyü yakınlarında Van Gölü Canavarı yaratığını gördüğünü ve kamera ile görüntülediğini iddia etti. Gördüğü yaratığın tarifini Vali Münir Karaloğlu ve beraberindeki misafirlerine anlatan Avcı “Kimse gölde bir yaratık olduğuna inanıyor ama ben şimdiye kadar tam 17 kez gördüm. Gece balık avlamaya çıkarken 600-700 metre uzaklıkta bir karartı gördüm. Teknede bulunan arkadaşlarla birlikte dikkatlice bakınca 15-20 metre uzunluğunda canlıyı teknemizde bulunan kamera ile görüntüledik. Görüntüler elimizde, bunu bilim adamlarına da verip inceleyebilirler. Kimse inanmasa da ben Van Gölü'nde bir canavar yaşadığına inanıyorum” dedi.

Vali Karaloğlu da Van Gölü'nde canavar olduğu iddialarına 'Ben bu gölde canavar olduğuna inanıyorum. Ancak canavarımız biraz utangaç olduğu için çok fazla ortalıkta görünmüyor. Ama bir gün görüntüleneceğine inanıyorum” şeklinde konuştu.

BALIKÇI, VAN GÖLÜ CANAVARI'NI VALİYE TARİF ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2009 Pazar 11:35:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?