2
Mayıs
2024
Perşembe
VAN

'Gönül Köprüsü' devam ediyor

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan ve Turkcell'in sponsorluğunu yaptığı 'Gönül Köprüsü Projesi' kapsamında, Van Milli Eğitim Müdürlüğü 462 öğrenciden oluşan dördüncü kafilesini de davul zurna eşliğinde Antalya'ya uğurladı.

Van Milli Eğitim Müdürlüğü önünde toplanan dördüncü kafile öğrencileri, aileleri ve öğretmenleri ile birlikte son hazırlıklarını yaptılar. Antalya'ya gidecek olan 462 öğrenci ve 33 öğretmen için düzenlenen törene Milli Eğitim Müdürü Yahya Yıldız, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Muzaffer Aktuğ ve öğrenci velileri katıldı.

Yıldız, öğrencilerle sohbet ederek gittikleri yerlerde Van'ı en iyi şekilde temsil etmelerini istedi.

Dana sonra öğrenciler, ailelerine veda ederek 11 otobüsten oluşan kafile ile yola çıktı. Öğrenciler gittikleri yerlerde kredi yurtlar kurumuna ait yurtlarda kalacaklar. 3 gün Antalya'yı gezecek olan öğrencilerin, 2 gün de mihmandar ailelere misafir olacakları belirtildi

.
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2008 Çarşamba 16:43:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
emine oğuzdeğer IP: 212.174.189.xxx Tarih : 26.06.2008 15:27:54

Böyle bir gezi gerçek anlamı ile yapılmış olsaydı keşke. Bir takım kişiler ve firmalar sırf reklam yapmak adına çocuklarımız perişan etmeselerdi tam 29 saat aç bilaç bıraktılar çocuklarımızı hazırladıkları kumanyalar bayat olduğu için çocuklar yiyemediler. Oraya giden çocukların bir çoğu maddi gücü yetersiz olan ailelerin çocukları.Tuvalet ihtiyaçlarını bile yolda para vererek kendileri karşıladılar. Gittikleri yerlerde çok iyi karşılanmadılar. İlgisiz bırakıldılar. Ve Milli eğitim Bakanımız buna göz yummaya devam ediyor. Şu an kızım Van İlinden İzmir İline göderilen çocuklar arasında ve ben bu olayı birebir yaşıyorum.artık bir yetkilinin çıkıp bu reklam kokan ve gerçek dışı olan duruma son vermesi gerektiğine inanıyorum.