2
Mayıs
2024
Perşembe
VAN

Gözyaşları sel oldu

Van'da organize edilen 'Asrı Saadete Yolculuk' adlı programa katılan Dursun Ali Erzincanlı, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (S.A.V.) yaşamından kesitlerin yer aldığı şiirleri söylerken bir çok izleyici gözyaşlarına hakim olamadı.

Van Belediye Başkanlığı ile Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van Gençlik Kolları tarafından organize edilen 'Asrı Saadete Yolculuk' adlı programda göz yaşları sel oldu. Dün bayanlara yönelik olan ilk seansın ardından gece de karma izleyicilerle buluşan Dursun Ali Erzincanlı, herkese duygu dolu dakikalar yaşattı. Kuran'ı Kerim ve ilahilerin okunmasının ardından alkışlar arasında sahne alan Dursun Ali Erzincanlı, kısa bir konuşma yaptı. Daha sonra 'Asrı Saadete Yolculuk' adı altında Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (S.A.V.) yaşamından kesitlerin yer aldığı şiirler okumasıyla birlikte salonda göz yaşları durmak bilmedi. Her okunan şiirde duygulanan izleyiciler Hz. Muhammed'e (S.A.V.) olan özlemlerini gözyaşları ile dile getirdiler.

Programa, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van Milletvekili İkram Dinçer, Van Belediye Başkanı Burhan Yenigün, AK Parti Van İl Başkanı Vesim Yaviç, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar ve sivil toplum örgütü temsilcileri de katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2008 Çarşamba 15:51:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ERDAL BABACAN IP: 193.140.180.xxx Tarih : 4.02.2008 12:24:26

şahane bir haber olmuş.bu tur haberlerin devamını istiyoruz.