5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

'Grup Seksendört'e yağmur engeli

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nin (YYÜ) geleneksel 'Bahar Şenliği' etkinlikleri çerçevesinde, 'Grup Seksendört' sevenleriyle bir araya geldi.

Sahili dolduran yüzlerce öğrenci yağmurun yol açtığı 1.5 saatlik gecikmeyi yuhalarken, gençleri kısa süreliğine de olsa coşturan konser, ilerleyen dakikalarda yağışın artmasıyla iptal edildi.


YYÜ Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından bu yıl 12.'si düzenlenen şenlik kapsamında Van'a gelen ünlü rock grubu Seksendört, üniversiteli hayranlarıyla bir araya geldi. Havanın yağmurlu olması sebebiyle açık alanda yapılması planlanan konserde ses düzeni ayarlanamayınca grup 1.5 saat gecikme ile sahne aldı. Konserin geç başlamasına sahili dolduran yüzlerce üniversiteli yuhalayarak tepkilerini gösterdi.

Grubun solisti, gecikmenin yağmurdan kaynaklandığını belirterek öğrencilerin gönlünü aldı. Konser alanını dolduran öğrenciler, grubun söylediği birbirinden güzel şarkılarla coşku dolu anlar yaşadı. Bazı gençler sanatçılara eşlik ederken, bazıları da cep telefonlarıyla arkadaşlarına şarkıları dinletti. Bir süre devam eden konser, ani bastıran yağmurdan dolayı iptal edildi. Konserin iptal edilmesine üzülen bazı öğrenciler, yağmura rağmen alandan ayrılmak istemedi.

İha
Yayın Tarihi : 26 Mayıs 2009 Salı 12:29:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?