3
Mayıs
2024
Cuma
VAN

Gülşen oran kadınlarla bir araya geldi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van Milletvekili Gülşen Orhan, düzenlenen bir toplantıda yerel kadın kuruluşlarıyla bir araya geldi. 

Van Valiliği'nde gerçekleştirilen toplantıya, Van Kadın Merkezi (KAMER), Van Kadın Derneği, YAKA Kooperatifi ve Kadın Girişimciliğini Destekleme Derneği temsilcisi dokuz kadın ile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünde görevli Sosyolog Sabahat Ölçer ve Birleşmiş Milletler Kadın ve Kız Çocuklarının İnsan Haklarının Korunması ve Geliştirilmesi Ortak Programı Van Koordinatörü Ayşe Sargın katıldı. Yaklaşık iki saat süren toplantıda, kadın kuruluşları temsilcileri, Milletvekili Gülşen Orhan'ı Birleşmiş Milletler Ortak Programı kapsamında hazırlanan Van Yerel Eşitlik Eylem Planı ve Eylem Planı çerçevesinde şimdiye kadar valilik, belediye ve diğer kamu kurumlarıyla ortaklaşa gerçekleştirilen uygulamalar hakkında bilgilendirdiler. 

Gülşen Orhan da, Birleşmiş Milletler Ortak Programının Van'da gerçekleştirilmesinin önemine değinerek, Van Yerel Eşitlik Eylem Planı'nın tümüyle hayata geçirilmesi için gereken tüm desteği vereceklerini belirtti.

iha
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2008 Pazartesi 16:34:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?