7
Mayıs
2024
Salı
VAN

Hacılar karanfillerle karşılandı

VANLI HACILAR KARANFİLLERLE KARŞILANDI

Hac ibadetini yerine getirmek için kutsal topraklara giden Van'ın ilk 86 kişilik özel hacı kafilesi Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından karanfillerle karşılandı.

Türk Hava Yolları uçağıyla gelecek hacıları karşılamak için sabahın erken saatlerinden itibaren Van Ferit Melen Havaalanı'na akın eden yakınları, heyecan içinde uzun süre beklediler.

Araç yoğunluğu yüzünden kilitlenen trafiği açmak için trafik polisleri büyük çaba gösterirken, uçağın havaalanına inişinden sonra hacı yakınlarının heyecanı arttı. Uçaktan inen hacıları Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri ve Havaalanı Şube Müdürlüğü ekipleri karanfillerle karşıladı. Hacılar, gelen yolcu bölümünde kendilerini karanfil ve şekerleme ile karşılayan polislere teşekkür ederek dua ettiler. Havaalanında kargo ve vize işlemlerini tamamlayan 86 kişilik kafiledeki hacılar, bavullarını alma telaşının ardından yakınlarıyla hasret giderdiler. Hacılar, kutsal toprakları anlatmak için kelime bulamadıklarını, çok mutlu olduklarını ifade ederek Allah'ın bu güzel duyguları herkese nasip etmesini dilediler.

VANLI HACILAR KARANFİLLERLE KARŞILANDI
VANLI HACILAR KARANFİLLERLE KARŞILANDI
VANLI HACILAR KARANFİLLERLE KARŞILANDI
İHA
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2010 Cuma 16:08:05
Güncelleme :26 Kasım 2010 Cuma 16:15:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?