3
Mayıs
2024
Cuma
VAN

Hakeme saldırıya kınama

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFGHD) Van Şube Başkanı Sacit Solmaz, dün oynanan Yolspor - Özvanspor maçında hakeme yapılan saldırıyı kınadıklarını belirtti.

TFFGHD Van Şube Başkanlığı bürosunda bir basın açıklaması yapan Başkan Sacit Solmaz, hökeme yönelik davranışın çok çirkin olduğunu dile getirdi.

75. Yıl Stadı'nda oynanan Yolspor - Özvanspor 1. Amatör Futbol Ligi müsabakası bitiminde hakeme acımasızca saldırıldığını, tekme tokat dövüldüğünü ve küfürler edildiğini ifade eden Solmaz "Bir kamu kuruluşu takımı olan Yolspor futbol takımına mensup sporcular ve antrenörü yapmış oldukları bu çirkin olaylar nedeniyle kınadığımızı belirtiriz. Futbol sahalarında bu tarz olayların bir daha yaşanmamasını istiyoruz. Bu çirkin saldırıların bir daha yaşanması halinde müsabakalara hakem atanmayacağını ve olaylara katılanlar hakkında da gerekli yasal işlemleri başlatacağımızı ve akıbetini de sonuna kadar takip edeceğimizi ve hiçbir suçun cezasız kalmayacağını belirtmek isteriz. Bu konuda tüm spor kamuoyuna belirtmek isteriz ki, hakemler sahipsiz değildir. Dernek olarak bizlerde saldırıya maruz kalan hakem arkadaşımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2008 Pazartesi 13:03:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?