5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Halaylı açılış

Demokratik Toplum Partisi (DTP) Van İl Teşkilatı, 29 Mart 2009 Yerel Seçimleri için Selimbey Mahallesi'ndeki seçim bürosunun açılışını yaptı.

Öğle saatlerinde parti binası önünde toplanan partili üyeler Selimbey Mahallesi'ne gittiler. DTP Van Milletvekili Özdal Üçer, DTP Van Belediye Başkan Adayı Bekir Kaya ve partili üyelerin hazır bulunduğu konvoy seçim bürosu önünde mahalleliler tarafından sloganlarla karşılandı. Mahalle sakinlerine hitaben kısa bir konuşma yapan Bekir Kaya, seçimlere 20 gün gibi bir sürenin kaldığını belirtti. Bu süre içerisinde hiç durmadan çalışacaklarını ifade eden Kaya, yapacakları hizmetlere herkesin şahit olacağını kaydetti.

Ardından Milletvekili Özdal Üçer ise yaptığı konuşmada Selimbey Mahallesi'ndeki büronun küçük olduğunu ama büyük bir ses çıkacağına inandığını söyledi. Üçer, herkesin kalan süre içerisinde ev ev dolaşarak halkı ikna etmesini de istedi.
Yapılan konuşmaların ardından Özdal Üçer ve Bekir Kaya mahalleliler ve partililerle birlikte halay çektiler. DTP'liler daha sonra Erek ve Hacıbekir mahallelerinde bulunan seçim bürolarının açılışını yapmak üzere bulundukları yerden ayrıldılar.
 

iha
Yayın Tarihi : 10 Mart 2009 Salı 12:34:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?