6
Mayıs
2024
Pazertesi
VAN

Halterciler şampiyonaya hazırlanıyor

VAN HALTER TAKIMI, TÜRKİYE ŞAMPİYONASI'NA HAZIRLANIYOR

Van Halter Takımı, 19-21 Mart 200 tarihleri arasında yapılacak olan Yıldızlar Ferdi Türkiye Şampiyonası'na hazırlanıyor.

Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi destekleri ile 2 aydır kamp yapan takımın konaklama, malzeme ve diğer ihtiyaçları karşılandı. Merkez Kapalı Spor Salonu'nda antrenman yapan halter takımını ziyaret eden Hastane Başhekim Yardımcısı Dr. Ömer Demir, takımdan madalya beklediklerini ifade etti. 6 sporcuyla şampiyonaya hazırlanan takımı iyi gördüğünü anlatan Demir, ''Biz kampanya çerçevesinde kulüp yöneticileriyle görüşerek çocuklarımızın eksiklerini ve elimizden gelen tüm desteği sunacağımızı iletmiştik. Takımımız 45 günlük kampa girdi. Kulübümüzün konaklama ve malzeme sıkıntılarını çözdük. Halter kulübümüzü iyi yerlerde görmek için elimizdeki tüm imkanları seferber etme sözü verdik'' dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Sancar ise, şampiyonanın Van'da yapılmasından dolayı mutluluk duyduklarını belirterek, gelecek yıllarda da bu tür organizasyonların Van'da yapılması için çalışma yürüttüklerini ifade etti.

VAN HALTER TAKIMI, TÜRKİYE ŞAMPİYONASI'NA HAZIRLANIYOR
VAN HALTER TAKIMI, TÜRKİYE ŞAMPİYONASI'NA HAZIRLANIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 10 Mart 2010 Çarşamba 17:54:05
Güncelleme :10 Mart 2010 Çarşamba 22:13:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?