3
Mayıs
2024
Cuma
VAN

Hastanede yeni hizmet dönemi

Van Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Öztekin Çıkman, yeniledikleri röntgen ünitesini hizmete girmesiyle uygulanan randevu sisteminin tarihe karışacağını belirterek, "Artık hastanemizde, 'Bugün git, yarın gel' anlayışı yerini 'Bugün gel, bugün git' sloganı alacaktır" dedi.

Başhekim Opr. Dr. Çıkman, son 2 yıldır hasta merkezli sağlık anlayışı ile hizmet veren Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde önemli yenileme, değişim ve gelişmeler yaşandığını söyledi. Van'ın yanı sıra Hakkari, Ağrı, Iğdır, Bitlis ve Muş illerinden gelen hastalara da hizmet veren hastanenin ihtiyaca cevap verebilmesi için yapılan onarımların yanında teknolojik olarak da yenilemeye çalıştıklarını kaydeden Opr. Dr. Çıkman, röntgen ünitesini çağın sağlık ihtiyaçlarına cevap verebilecek yapıya ve görünüme kavuşturacaklarını ifade etti. Görüntüleme ünitesinde başlattıkları tadilatın yakında tamamlanacağını ifade eden Çıkman, Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 'Bugün git, yarın gel' anlayışı yerini 'Bugün gel, bugün git' sloganının alacağını kaydetti. Dr. Çıkman şöyle konuştu:

"Görüntüleme ünitemize aldığımız 2 adet dijital röntgen, 1 adet multislice tomografi ve bölgede yıllardan beri büyük bir ihtiyaç duyulan manyetik rezonans (MR) cihazı aldık. Cihazlarımızın kurma çalışmaları devam etmektedir. Görüntüleme ünitemizin yenilenmesiyle birlikte hastaların bütün tetkikleri günübirlik yapılacağı için daha önceden uygulanan randevu sistemini de kaldıracağız. Böylece hastalarımızın konfor ve rahatı da artacaktır. Bu da hasta memnuniyetine olumlu yansıyacaktır" dedi.

.
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2008 Salı 13:26:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?