4
Mayıs
2024
Cumartesi
VAN

Hecer Bayram Van'da

Van eski Milletvekili Mustafa Bayram’ın oğlu Hamit Bayram’ın Van Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Şube Müdürlüğü’nden kaçırılması olayına karıştığı iddiasıyla tutuklanan ve önceki gün davanın görüldüğü İzmir 8. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmada tahliye edilen eski Edremit Belediye Başkanı Hecer Bayram bugün uçakla Van’a geldi.

Ferit Melen Havaalanı’nda kalabalık bir gurup tarafından karşılanan Hecer Bayram (31), İHA muhabirinin sorusu üzerine mahkemesi süren davayla ilgili bir açıklama yapmasının yanlış olacağını söyledi. Bayram, "Yalnız şunun altını çizerek söylemek isterim ki Mustafa Bayram ve aşireti Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne, Türkiye Cumhuriyeti kamu kuruluşlarına, Türkiye Cumhuriyeti ordusuna ve Türkiye’nin gerçek polisine saygısı sonsuzdur. Yargıya ve adalete inanıyoruz. Adaletin yerini bulacağına inanıyoruz ve teşekkür ediyoruz" dedi.

Yeniden belediye başkanlığı görevine dönüp dönmeyeceği yönündeki soruya karşılık Bayram, "İçişleri Bakanlığımıza dilekçeyle başvuracağım. Takdir onlarındır" diye konuştu.

Havaalanın bekleme salonu içi ve dışında toplanan kalabalık tarafından alkışlarla karşılanan ve vatandaşlarla tebrikleşen Bayram, büyük bir araç konvoyu ile birlikte Edremit İlçesi’nde bulunan evine gitti.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Mart 2005 Çarşamba 15:53:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?