2
Mayıs
2024
Perşembe
VAN

HEM'den yıl sonu sergisi

Van Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından Vali Mithat Bey Mahallesi Ali Paşa Sitesi'nin toplantı salonunda açılan trikotaj, el sanatları, dikiş, nakış ve giyim kurslarında hazırlanan ürünler sergilendi.

Kursun düzenlendiği toplantı salonunda düzenlenen serginin açılışına, Halk Eğitim Müdürü Muhittin İnci, kurs hocaları, kursiyerler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Müdür Muhittin İnci, yaptığı konuşmada, eğitimin sadece okullarla sınırlı kalamayacağını, çocukların ve gençlerin bu değişime ayak uydurmak için kazanmaları gereken bilgi ve becerileri okul çatısı altında aldıklarını söyledi. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde bu yıl 154 kurs açtıklarını belirten HEM Müdürü Muhittin İnci, "Bu kurslarımızda 968'i erkek bin 670'i de bayan olmak üzere toplam 2 bin 638 öğrencimizi eğittik. Kursların bitiminde başarılı bir kısım kursiyerlere belge vermek için toplanmış bulunmaktayız" dedi.

2007-2008 yıl sonu etkinlikleri kapsamında başarılı 17 kursiyere mezuniyet belgeleri verilirken salonda kursiyerler tarafından açılan ve el emeği göz nuru ürünlerin yer aldığı sergi vatandaşlardan ilgi gördü.

.
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2008 Salı 18:09:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?