3
Mayıs
2024
Cuma
VAN

Her eve bir kütüphne kampanyası

Van İl Müftülüğü tarafından Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında başlatılan 'Her Eve Bir Kütüphane' kampanyasından 225 ailenin faydalandığı bildirildi.

Konu ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Van İl Müftü Yardımcısı Cüneyt Kulaz, amaçlarının vatandaşları okumaya teşvik ederek, çocukların da dini ahlakla donatılmaları olduğunu söyledi.

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında başlatılan kampanyadan 150'si din görevlisi 225 ailenin faydalandığını ifade eden Kulaz, bunun Ramazan ayı sonuna kadar devam edeceğini kaydetti.

Hedef kitlelerinin yüzde 50 din görevlileri yüzde 10'u da vatandaşlar olduğunu anlatan Kulaz, "Bu kampanyadan dolayı bize çok talep geliyor. Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan istediğimiz dini kitaplarımız da sık sık tükeniyor. Böyle olduğu zamanlarda sürekli kitap talebinde bulunuyoruz. Verdiğimiz kitaplar ise 1 adet Kur'an-ı Kerim meali, 1 adet peygamberler tarihi, 1 adet yaşayan dinler dünya dinleri, 2 adet 1. ve 2. cilt İslam ilmihali, 2 adet İslama giriş ve 5 adet de tefsir olmak üzere 12 kitaptan oluşmaktadır. Tüm bu eserlerin piyasa fiyatı 150 YTL değerindedir. Fakat başlatmış olduğumuz kampanyada ise 80 YTL'ye satılmaktadır" dedi.

.
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2008 Perşembe 17:52:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?