7
Mayıs
2024
Salı
VAN

Hırsızlara geçit yok!

VAN'DA HIRSIZLIK OLAYI

Van Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda bir markette hırsızlık olayını gerçekleştiren zanlı çaldığı malzemeler ile birlikte yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, son günlerde yaşanan hırsızlık olaylarına yönelik geniş çaplı çalışma başlattı.

Polis ekipleri, her akşam, şehrin farklı noktalarında şüpheli şahıs ve araçlar üzerindeki denetim çalışmalarını değişik mahallelerde sabaha kadar sürdürüyor.

Bu çalışmalar sırasında önceki gece Vali Mithatbey Mahallesi Gündüz 2. Sokak üzerinde faaliyet gösteren M.A.M. isimli şahsa ait bir markette 3 şahsın hırsızlık amacıyla bulunduğu bilgisini alan Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, kısa sürede olay yerine gitti. Polisi gören 3 zanlı, iş yerinden çıkarak kaçmaya başlayınca kovalamaca yaşandı. Yaşanan kovalamaca sonucu 2 zanlı gecenin karanlığından faydalanarak izlerini kaybettirirken, S.A. isimli şahıs ise kıskıvrak yakalanırken marketten çalınan sigaralar da ele geçirildi.

Polis, iş yerinde yaptığı kontrolde 700 TL değerinde çeşitli markalarda sigara, 100 TL değerindeki bozuk para, 300 TL değerindeki 100'lük kontörlerinin çalınmış olduğu tespit edildi.

Olayla ilgili gözaltına alınan S.A. emniyetteki sorgusunun ardından çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak ceza evine gönderildi. Hırsızlık olayına karışan diğer 2 zanlının aranma çalışmalarına ise başlanıldığı belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2010 Cumartesi 10:26:01
Güncelleme :9 Ocak 2010 Cumartesi 12:28:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?