3
Mayıs
2024
Cuma
VAN

Hırsızlık saniye saniye görüntülendi

Van'da bir alışveriş merkezinin otoparkında bulunan minibüsten hırsızlık yapan şahıs, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.


Edinilen bilgiye göre olay, İpekyolu Caddesi üzerinde bulunan bir alışveriş merkezinin parkında meydana geldi. Y.G. isimli bir kişi alışveriş yapmak için minibüsünü işyerinin otoparkına bırakarak ayrılıyor. Aradan 10 dakika geçtikten sonra N.D. isimli zanlı, minibüsün etrafına gelerek pencereden içeriyi incelemedi.

Etrafını baktıktan sonra kimsenin olmadığını anlayan şahıs, minibüsün kapı penceresini açarak bir çırpıda içeri girdi. Kısa süre içeride kalan zanlı koltuğun üzerine bulunan Y.G.'ye ait cep telefonunu alarak girdiği pencereden tekrar dışarı çıktı. Y.G. minibüse bindiğinde cep telefonunun yerinde olmadığını anlayınca polise haber verdi. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri kısa sürede olay yerine gelerek alışveriş merkezinin güvenlik kameralarına takılan görüntüleri izledi.

Ekipler otoparka giderek yaptıkları çalışmalarda hırsızlık olayını gerçekleştiren ve aracın çevresinde dolaşan N.D.'yi yakalayarak gözaltına aldı. N.D. Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusunun ardından çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderilirken, uyuşturucu bağımlısı olduğu belirtildi.

iha
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2008 Salı 10:19:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
melike üstündağ IP: 78.191.41.xxx Tarih : 3.09.2008 08:15:40

MERHABALAR BENCE GÜVENLİK SİSTEMLERİ ARTIRILMALI Kİ BU TARZ OLAYLAR ARTIK YAŞANMASIN.YAKALANAN ŞAHISLARDA DEŞİFRE EDİLMELİKİ HEM BİDAHA YAPAMASIN,HEMDE HIRSIZLIK YAPMAYI DÜŞÜNENLERE Bİ UTANÇ,Bİ DERS OLSUN... SAYGILARIMLA.