3
Mayıs
2024
Cuma
VAN

Hırsızlık saniye saniye görüntülendi

Van'da bir kargo şirketi şubesinde meydana gelen hırsızlık olayı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. 

Edinilen bilgiye göre Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde bulunan bir kargo şubesine gelen D.E. isimli bir bayan ile kimliği tespit edilemeyen başka bir bayan, kendilerine müşteri süsü vererek koli ve zarfların toplandığı bölüme geçtiler. Etrafı kolaçan eden bayanlar, çalışanların yoğun temposunu fırsat bilerek kozmetik malzemeleri ile kitapların bulunduğu 2 adet koliyi alarak şubeden kaçtılar. 

Hızlı bir şekilde şubeden çıkışlarını fak eden çalışanlardan biri hemen kadınların peşlerinden koşarken diğerleri ise polise haber verdi. Kısa sürede şubeye gelen Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri güvenlik kameralarının görüntülerini izleyip verilen eşgal üzerine çalışmalarını yürüttü. 

Bu çalışmalar kapsamında hırsızlık olayını gerçekleştiren bayanlardan D.E.'nin kimlik bilgilerine ulaştı. Yapılan çalışmalar neticesinde yakalanarak gözaltına alınan D.E., Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki sorgusunun ardından çıkarıldığı adli makamlar tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diğer bayanı bulunma çalışmalarının ise sürdüğü belirtildi.

iha
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2008 Pazartesi 15:15:31
Güncelleme :15 Aralık 2008 Pazartesi 16:08:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?