5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Hırsızlık zanlısı kadın yakalandı

Van'da, emekli maaşını çeken şahsı bir süre takip ettikten sonra vatandaşların şaşkın bakışları arasında saldıran bayan, başarılı olmayınca olay yerinden ayrıldı. 

Edinilen bilgiye göre, olay Şerefiye Mahallesi'nde bir oto park içerisinde meydana geldi. E.A. (46) isimli bayan, N.Ş. (58) isimli şahsı Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde bulunan bankamatikten emekli maaşını çektikten sonra takibe başladı. Şahıs İl Müftülüğü önüne geldiği esnada E.A. isimli bayanın saldırısı sonucu yaşanan kısa süreli arbede esnasında paralar yerlere saçıldı. Vatandaşların araya girmesiyle şahıslar ayrı ayrı taraflara ilerlerken aniden dönüş yapan bayan kalabalığa aldırış etmeden N.Ş.'ye saldırarak tartakladıktan sonra çocuğu ile olay yerinden kaçtı. 

Polise haber verilmesinin ardından bölgeye giden Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, şahısla görüşerek olay yerinde inceleme yaptı. Olayın yaşandığı yerde İl Müftülüğü binasının güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, bayanı tespit ederek kimlik bilgilerine ulaştı. Bu bilgiler doğrultusunda Karşıyaka Mahallesi'nde ikamet eden E.A. isimli bayan, düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı belirtildi.

iha
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2009 Çarşamba 11:00:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?