5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Hükümlü çocukları sevindirildi

ERCİŞ'TE ESKİ HÜKÜMLÜLERİN ÇOCUKLARINA KIRTASİYE YARDIMI

Van'ın Erciş ilçesinde Denetimli Serbestlik ve Yardım Merkezi Koruma Kurulu üyeleri tarafından alınan karar çerçevesinde, eski hükümlülerin çocuklarına kırtasiye yardımında bulunuldu.

Erciş Kültür Müdürlüğü'ne ait binada gerçekleşen yardım dağıtımında konuşan Erciş Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Köklü, Erciş Denetimli Serbestlik Koruma Kurulu Başkanlığı'nca yapmış oldukları toplantıda bir dizi yeni karalar aldıklarını söyledi.

Karar gereğince eski hükümlülerden suçta zarar gören mağdurlarına yardım konusunda üyelerin kendi imkanları dahilinde yardım yapacaklarını bildiren Köklü, ilk yardımın ise kurul üyesi ve aynı zamanda Erciş Ziraat Odası Başkanı olan Nihat Çelik tarafından 26 hükümlü ve suçtan zarar gören ailelerin çocuklarına yapıldığını anlatarak, "Sayın Nihat Çelik'e bu anlamlı yardımından ötürü kurul adına teşekkür ediyorum. Yine koruma kurulu üyesi olan Ticaret ve Sanayi Odası, Şoförler Cemiyeti ile diğer odalarımızdan da ileriki zaman diliminde çeşitli kalemlerde yardımlar devam edecektir. Amacımız, yardım alan eski hükümlülerin çocukların eğitimlerine katkı sağlamaktır" dedi.

Erciş Ziraat Odası Başkanı ve Erciş Denetimli Serbestlik Koruma Kurulu Üyesi Nihat Çelik ise yaptığı konuşmada, bu önemli hizmette kendilerine önderlik eden Erciş Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Köklü'ye teşekkür ederek "Yarınlarımızın umudu olan çocuklarımız bizim geleceğimize ışık tutacaklardır. Bu gerçekleşen önemli hizmete katkı sağlayan Erciş Cumhuriyet Başsavcımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Çocuklarımıza da 2009-2010 eğitim öğretim yılında başarılar diliyorum" şeklinde konuştu

Konuşmaların ardından çanta, defter, kalem, silgi, açacak ve kuru boyadan oluşan kırtasiye yardımı 26 eski hükümlüye kurul üyeleri tarafından tek, tek teslim edildi.

Yapılan törene Erciş Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Köklü, Cumhuriyet Savcısı Okan Kökçi, Erciş Denetimli Serbestlik ve Yardım Merkezi Müdürü Abdülkerim Dinç, Erciş Ziraat Odası Başkanı ve aynı zamanda koruma kurulu üyesi Nihat Çelik, kamu kurum amirleri, oda ve sivil toplum örgüt başkanlarından oluşan diğer koruma kurulu üyeleri ile kırtasiye yardımı alan eski hükümlüler katıldı. Törenin ardından, Erciş Ziraat Odası Başkanı Nihat Çelik tarafından Denetimli Serbestlik Koruma Kurulu üyeleri onuruna yemek tertip edildi.

ERCİŞ'TE ESKİ HÜKÜMLÜLERİN ÇOCUKLARINA KIRTASİYE YARDIMI
ERCİŞ'TE ESKİ HÜKÜMLÜLERİN ÇOCUKLARINA KIRTASİYE YARDIMI
İHA
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2009 Cuma 15:44:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?