2
Mayıs
2024
Perşembe
VAN

İftar çadırında masaya hizmet

an'da bir hayır derneği tarafından kurulan iftar çadırında, vatandaşların yemekleri masalarına götürülerek ikram ediliyor.
Verenel Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Van Temsilciliği Ramazan ayına girilmesi nedeniyle Beşyol mevkiinde bir iftar çadırı kurdu. İftar vaktinde evlerine yetişemeyen vatandaşlar, yolcular ve öğrencilerin akın ettiği çadırda günde ortalama 120 kişiye yemek verildiği bildirildi. 10 gönüllünün çalıştığı iftar çadırında vatandaşlar kuyruğa girmezken, yemekleri oturdukları masalara getiriliyor. İftar çadırında 3 çeşit yemeğin verildiğini ifade eden Dernek Temsilcisi Yusuf Say "Amacımız fakir, yolda kalmış ve öğrenci arkadaşlarımıza en iyi şekilde hizmet vermektedir. Bu hizmeti hayırsever vatandaşlarımızın verdiği yardımlarla yapıyoruz" dedi.
Daha fazla fakir aileye ulaşmak için hayırseverlerin yardımlarını beklediklerini söyleyen Dernek Temsilcisi Yusuf Say "Ayrıca ileriki günlerde kamu kurum ve kuruluşların amirlerini iftar çadırımıza davet etmeyi planlıyoruz. İnşallah bizleri kırmayıp davetimize icabet ederler" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2008 Çarşamba 12:31:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
can türkoğlu IP: 88.250.74.xxx Tarih : 4.09.2008 14:34:27

belediyenin bu güzel ve narin davranışından dolayı bir istanbolu olarak sonsuz teşekür ediyorum.her şey son derece güzel ama bazen yemek dağıtan aşcıların tabaklara yemek duldurması edebini aştıklarını gözlemledim.hada güler bir yüzle ve daha düzgün bir biçim de yemek doldurula bilir.bir sorun da çocuklardır daha uygulamalı bir program cercevesin de alırlarsa daha güzel olur .sevgiler