3
Mayıs
2024
Cuma
VAN

İhaleye fesattan tutuklandılar

Van'da polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda ihaleye fesat karıştırdıkları iddiası ile gözaltına alınan 6 kişiden 4'ü çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandılar. 

Edinilen bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, önceki gün yaptığı operasyonda, 'Suç islemek için örgüt kurmak', 'Örgüt faaliyetleri kapsamında ihaleye fesat karıştırmak', Tehdit ve darp' olaylarıyla bağlantılı oldukları tespit edilen M.İ., S.K., E.İ., E.E., B.Y. ve F.Ö. isimli 6 şahsı gözaltına almıştı. KOM Şube Müdürlüğü'ndeki sorgularının ardından zanlılar Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilerek sağlık kontrolünden geçirildiler. 

Geniş güvenlik önlemleri altında adli makamlara sevk edilen zanlılardan M.İ., S.K., B.Y. ve F.Ö. isimli şahıslar, 'Suç islemek için örgüt kurmak', 'Örgüt faaliyetleri kapsamında ihaleye fesat karıştırmak', Tehdit ve darp' olaylarıyla bağlantılı olduklarından dolayı tutuklanarak cezaevine gönderilirken, E.E. ve E.İ isimli şahıslar tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

iha
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2008 Cuma 11:01:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tatu IP: 85.110.197.xxx Tarih : 18.10.2008 18:18:18

çok yazık... bu kadarda olmaz artık yaa