5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

İki aile birbirine girdi: 6 yaralı

Van'ın iki aile arasında eski bir husumetten dolayı çıkan kavgada 6 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Yalım Erez Mahallesi'nde meydana geldi. İki aile arasında daha önce aralarında bulunan husumetten dolayı dün akşam saatlerinde kavga çıktı. Çıkan taşlı sopalı ve bıçaklı kavgada Ayhan (30), İsa (38), Can (19), Asmin (45) ve Tarık Kaya (14) ile Hacı Çiçek (45) yaralandı. Yaralılar Van'daki değişik hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kavga esnasında her iki ailelerin yakınları daha sonra birbirlerine taşlarla saldırmaları üzerine bölgeye çok sayıda zırhlı araç ve polis sevk edildi. Polis, toplanan kalabalığı megafonla uyararak sakinleştirmeye çalıştı. Olay yerine gelen Emniyet Müdür Yardımcısı Derviş Kara, her iki ailelerin büyüklerini ziyaret ederek sükunete çağırdı. Polis, toplanan kalabalığı dağıtmasıyla ortalık sakinleşti.

Karalığın çökmesine kadar bölgede geniş güvenlik önlemi alan polis, daha sonra zırhlı bir ekibi olay yerine bırakarak normale döndü. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu, olayla ilgili soruşturmanın ise başlatıldığı belirtildi.

iha
Yayın Tarihi : 22 Temmuz 2009 Çarşamba 11:39:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?