5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

İki ayrı kaza: 2 yaralı

VAN'DA TRAFİK KAZALARI: 2 YARALI

Van'da meydana gelen 2 ayrı trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, birinci kaza dün akşam saatlerinde Kazım Karabekir Caddesi üzerinde meydana geldi.

 S.Y. isimli çocuk caddeden karşıya geçmeye çalıştığı esnada sürücüsünün ismi öğrenilemeyen bir aracın çarpması sonucu yaralandı. Yaralı, olay yerine sevk edilen 112 Acil Servis ambulansı ile Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Sürücünün olaydan sonra polis merkezine giderek teslim olduğu öğrenildi.

Diğer kaza ise dün akşam saatlerinde Van-Erciş karayolu üzerinde bulunan polis kontrol noktası yakınlarında meydana geldi. S.K. isimli şahsın yönetimindeki otomobil, yolda yapılan çalışmadan dolayı tek şeritten trafiğin aktığı sırada sürücüsünün ismi ve plakası alınamayan başka bir otomobilin kendisine çarpması sonucu orta refüjde bulunan S. Y. isimli şahsa çarptı. Yaralanan S.Y., olay yerine sevk edilen 112 Acil Servis ambulansı ile İpekyolu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Her iki kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

VAN'DA TRAFİK KAZALARI: 2 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 12 Ekim 2009 Pazartesi 12:34:02
Güncelleme :12 Ekim 2009 Pazartesi 13:29:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
adnan çelikel IP: 88.232.211.xxx Tarih : 13.10.2009 18:23:29

yuh be kardeşim ismi öğrenilemeyen yok sonra gitti polise teslim oldu denilen kişi benim.birinci kazada çocuğa çarpıp ambulansı aradım saatlerce hastanede tedavisiyle uğraştım.daha sonra polis ifademi almak için beni karakola aldı.çok şükür hemen o gece çocuk taburcu edildi ve bende serbest bırakıldım.gazeteci arkadaş sadece bir resim çekti ve büyük bir ihtimalle masa başına geçip senaryo yazdı(gerçi türkiyede benzer haberleri her gün okuyoruz)gelde bu haberden sonra yazılanların doğruluğuna itimat et..............